Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Νίκη με διπλό κέρδος για τον Γ.Σ.Τυρού

Σήμερα, Σάββατο 24/11, η ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Τυρού αντιμετώπισε τον Διομήδη Άργους στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Λεωνιδίου. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται με 3 πόντους 14-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Άργους κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 26-27. 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο με την ομάδα μας να πετυχαίνει επιμέρους σκορ 12-10. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το παραγωγικότερο και για τις δύο ομάδες με την ομάδα μας να πετυχαίνει μεγάλα τρίποντα με με τους Τσουκάτο  Δ. (2) και τον Κρητικό Ν. φτάνοντας τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της, 8 πόντους (όση ήταν και η διαφορά που είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι ο Διομήδης 66-58).  O Διομήδης προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε τη διαφορά στους 4, αλλά ο Λαγοδόντης με 2 συνεχόμενα εύστοχα σουτ από τα 5 μέτρα κράτησε τη διαφορά στους 8 πόντους. Η ομάδα μας κυνήγησε πέρα από τη νίκη και τη διαφορά και τα κατάφερε καθώς επικράτησε με 63-54, περνώντας έτσι το Διομήδη στη βαθμολογία καθώς πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Για την ομάδα μας : Κριμήτσος Κ. 4, Μένης Π. 16(1), Τσουκάτος Δ. 13(2), Κότσυφας Π., Κρητικός Ν. 5(1), Δραπέτης Π. Λαγοδόντης Ν., Τουρλεντός Ν., Λαγοδόντης Ν. 13, Παρασκευάς Θ. 5, Τσουκάτος Μ. 7, Πάρσαλης Δ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στους φιλάθλους που ήρθαν να στηρίξουν της προσπάθεια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!