Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

2o multi sport Τσακωνιάς

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας διοργανώνει λαϊκό αγώνα τριών αθλημάτων με την ονομασία "2ο multisport Τσακωνιάς" την Κυριακή 25 Αυγούστου στον Τυρό με ώρα έναρξης 9:00 από την πλατεία της Παραλίας Τυρού.



Με αυτή τη διοργάνωση κλείνει και ο κύκλος των καλοκαιρινών αθλητικών δραστηριοτήτων της Δ.Ε. Τυρού για το 2013 ύστερα από τις επιτυχημένες διοργανώσεις των τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, beach volley (3vs3), καλαθοσφαίρισης (3on3), των κολυμβητικών αγώνων και του Απολλώνιου δρόμου, οι οποίες συγκέντρωσαν πλήθος συμμετεχόντων διαφόρων ηλικιών.


Η περσινή διοργάνωση (1ο multi sport Τσακωνιάς) είχε συγκεντρώσει 72 συμμετοχές και είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο στους αγωνιζόμενους όσο και στο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.

Στο 2ο multi sport Τσακωνιάς πέρα από τη Δ.Ε. Τυρού και τους τοπικούς φορείς συνδράμει, όπως και την προηγούμενη χρονιά, με την εμπειρία του σε τέτοιου είδους αγώνες ο σύλλογος run4green ο οποίος έχει δημιουργήσει το παρακάτω site από το οποίο μπορείτε να αντλήσετε, αναλυτικά, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση (εγγραφές, διαδρομή, πρόγραμμα κ.λ.π.)

Κριμήτσος Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!