Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Γ.Σ.Τυρού - Α.Σ.Λεωνιδίου 52-50 (Γυναικείο)

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή 15/12 στο κλειστό του Λεωνιδίου μεταξύ των γυναικείων ομάδων μπάσκετ.

 Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι από την αρχή με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει σε κανένα σημείο του αγώνα να πάρει διαφορά πάνω από πέντε πόντους και την ομάδα του Λεωνιδίου να έχει μέχρι τα τελευταία λεπτά βραχεία κεφαλή στο σκορ. Η ομάδα μας στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και να διατηρήσει το προβάδισμα παίρνοντας τελικά το ροζ φύλλο. 



Για την ομάδα μας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι έκανε η Λυγινού Θ. που πέτυχε 34 π. με τρία τρίποντα, ενώ καμία από τις υπόλοιπες κοπέλες δεν υστέρησε σε απόδοση αφού έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο, παίζοντας καλή άμυνα και παίρνοντας αρκετά ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα 8-10, 17-16, 11-12, 16-12.

Για την ομάδα μας : Δουζένη Ματίνα 3(1), Τσουκάτου Μαρία 2, Λαγοδόντη Σταματίνα 9, Λυγινού Θωμαή 34(3), Μένη Ματίνα, Φασιλή Μεταξία, Κόκολη Αρτέλα 2, Κόκολη Άλντα 2, Ζαρόκωστα Μαρία, Δερνίκου Ματίνα, Δουζένη Μεταξία.


*Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ωραία παιχνίδι που προσέφεραν στο κοινό και ιδιαίτερα στην ομάδα μας που προπονείται υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες στο ανοιχτό γήπεδο του Γυμνασίου Τυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!