Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Απόλλων Τυρού - Πήγασος Άστρους 46-57

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας Τυρού από τον δεύτερο στη βαθμολογία του ομίλου, Πήγασο Άστρους. Το παιχνίδι διεξήχθει το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο του Λεωνιδίου. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και ήταν κοντά στο σκορ, με τον Πήγασο να δημιουργεί στο δεύτερο δεκάλεπτο μία διαφορά 7 πόντων την οποία διατηρούσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να την φέρει στους δύο πόντους (40-42), σε εκείνο το σημείο οι παίχτες του Απόλλωνα δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις επιθέσεις τους και έδωσαν στον Πήγασο το δικαίωμα να δημιουργήσει και πάλι διαφορά ασφαλείας εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή front line του.
Σχόλιο : Σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι ο Απόλλωνας κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και ανταγωνιστικότητα χάνοντας με μικρή διαφορά και χρησιμοποιώντας και τους μικρούς σε ηλικία παίχτες που είχε στη διάθεση του.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 12-13, 13-19, 7-9, 14-16

Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν και σκόραραν οι : Κριμήτσος Κωνσταντίνος 8π(2τρ), Μένης Παναγιώτης 13π (2τρ), Τσουκάτος Δημήτρης 9π(1τρ), Μένης Χριστόφορος, Κρητικός Νίκος 4π, Λαγοδόντης Νίκος 3π(1τρ), Δραπέτης Παναγιώτης, Ευσταθίου Γιάννης 3π(1τρ), Λυσίκατος Μιχάλης 4π, Παρασκευάς Θοδωρής 2π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!