Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ 67-58

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλων Τυρού από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ατρέα Μυκηνών. Ο αγώνας διεξήχθει στο κλειστό της Νέας Κίου με τον Ατρέα να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 21-6. Παρά την αισθητή διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ο Απόλλωνας κατάφερε στα δύο επόμενα δεκάλεπτα να κοιτάξει τον Ατρέα στα μάτια με το επιμέρους σκορ του δευτέρου δεκαλέπτου να είναι 20-16 και του τρίτου 13-12, υπέρ του Ατρέα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει επιμέρους σκορ 24-13 υπέρ του ρίχνοντας τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό και διαμορφώνοντας το τελικό 67-58. Το τελευταίο καλάθι του αγώνα και του Απόλλωνα σημείωσε στην πρώτη του εμφάνιση με την αντρική ομάδα ο μικρός Δραπέτης Παναγιώτης. 
Σχόλιο : Παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ο Ατρέας έχει σαν στόχο την άνοδο στην Α ΕΣΚΑΚ, ο Απόλλωνας κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς στο παιχνίδι και να αποδώσει ωραίο μπάσκετ χάνοντας αξιοπρεπώς.

Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν και σκόραραν όλοι οι παίχτες : Κριμήτσος Κώστας 11π. (1), Μένης Παναγιώτης 13π (1), Τσουκάτος Δημήτρης 15π (2), Λυσίκατος Μιχάλης 4π, Κριτικός Νίκος 4π, Μένης Χριστόφορος 4π, Δραπέτης Παναγιώτης 2π, Παρασκευάς Θοδωρής 5π. 

Επόμενος αγώνας για τον Απόλλωνα απέναντι στον Πήγασο Άστρους στο κλειστό του Λεωνιδίου το Σάββατο 10/1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!