Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Απόλλων Τυρού - Ακαδημία Α.Ο. 58-46

Το ροζ φύλλο αγώνα κατάφερε να πάρει ο Απόλλων Τυρού, στο πρώτο του παιχνίδι στην φάση των play off της Β ΕΣΚΑΚ, επικρατώντας της Ακαδημίας Α.Ο. με 58-46 στο κλειστό του Λεωνιδίου.



Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τον Απόλλωνα να προηγείται με 11-7 παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας πέτυχε επιμέρους σκορ 14-12 υπέρ του για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 25-19. Στο τρίτο δεκάλεπτο και ενώ ο Απόλλωνας είχε χτίσει μία διαφορά 10 πόντων η Ακαδημία αντεπιτέθηκε και με συνεχόμενα τρίποντα μείωσε τη διαφορά στον πόντο, ο Απόλλωνας όμως αντέδρασε γρήγορα και με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση ανέβασε πάλι τη διαφορά στους 7 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (41-34). Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας 17 πόντους ενώ δέχτηκε 12 με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με το τελικό 58-46.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία του κυρίου Κόκκορη ήταν άψογη.

Για την ομάδα του Απόλλωνα : Κριμήτσος Κ. 9π (1τρ), Μένης Π. 14π. (1τρ), Τσουκάτος Δ. 11π (2τρ), Μένης Χ. 6π., Κριτηκός Ν.,Κότσυφας Π.,Λυσίκατος Μ. 12π., Λαγοδόντης Ν. 5π.,Παρασκευάς Θ. 1π., Τουρλεντός Ν.



Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!