Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΚ και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,  με 18 βαθμούς (6 νίκες - 6 ήττες) η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα συνεχίζει στη φάση των play off του πρωταθλήματος. 

Σε αυτή τη φάση, φέτος, προκρίθηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου (συνολικά τρεις όμιλοι), ενώ την προηγούμενη χρονιά προκρίνονταν οι δύο πρώτες. Οι αγώνες θα είναι διπλοί (εντός και εκτός έδρας) και η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει όλες τις υπόλοιπες πλην των ομάδων που έχει ήδη αντιμετωπίσει κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον όμιλό της. Συνεπώς κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει 6 αντιπάλους, οπότε θα δώσει συνολικά 12 αγώνες. Από τη διαδικασία αυτή θα προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν στην επόμενη κατηγορία (Α' ΕΣΚΑΚ).



Η ομάδα του Απόλλωνα δεν έχει σαν στόχο την άνοδο, αφού δεν διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για να αγωνιστεί στην επόμενη κατηγορία. Παρόλα αυτά η ομάδα θα συμμετάσχει στα play off,  καθώς τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα διψάνε για μπάσκετ και επιπλέον θα δοθεί η δυνατότητα στους νέους σε ηλικία παίχτες της ομάδας να αποκτήσουν πλούσιες εμπειρίες, καθώς το επίπεδο ανταγωνιστικότητας θα είναι υψηλότερο σε σχέση με την κανονική διάρκεια. 

Η ομάδα ελπίζει να έχει τη στήριξη των φιλάθλων της στα έξι εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει και θα προσπαθήσει να αποδώσει το καλύτερο δυνατό μπάσκετ ώστε να τους ανταμείψει για την παρουσία και την στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!