Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Σήμερα οι τελικοί στο 3on3 του Τυρού.

Το τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία και φέτος στο Γυμνάσιο του Τυρού φτάνει στο τέλος του. 

Σήμερα Πέμπτη 9/8, τελευταία μέρα του τουρνουά διεξάγονται οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες όπως επίσης και ο τελικός στο διαγωνισμό τριπόντων.

Το σημερινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τους μικρούς τελικούς του τουρνούα, στη συνέχεια θα γίνει ο τελικός του διαγωνισμού τριπόντων και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τους μεγάλους τελικούς.

Στον τελικό του διαγωνισμού τριπόντων από τα χθεσινά προκριματικά προκρίθηκαν 8 διαγωνιζομένοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν και σήμερα για τον τίτλο του καλύτερο σουτέρ τριπόντων της διοργάνωσης.

Όσων αφορά τους μεγάλους τελικούς, στην κατηγορία Λυκείου (19:45)  προκρίθηκαν οι αθλητές του Γ.Σ.Τ. Μένης, Κρητικός, Κότσυφας, Ευσταθίου και θα τεθούν αντιμέτωποι με τους αθλητές του Πηγάσου Μπακάλη, Κοψαύτη κ.α.

Όσων αφορά τον τελικό των μεγάλων (20:10) εκεί θα αγωνιστούν οι περσινοί πρωταθλητές, αδελφοί Στουραϊτη, απέναντι στους Αντωνίου, Δουζένη, Κριμήτσο, Μανούσο, Παρασκευά.

Το τουρνουά 3on3 που διεξάγεται στα πλαίσια των "Απολλώνειων 2012" είχε και φέτος μεγάλη συμμετοχή σε διαγωνιζόμενους, που προσφέρουν ωραίο θέαμα, ικανοποιώντας τους πολλούς φιλάθλους που συγκεντρώνονται στο Γυμνάσιο Τυρού για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!