Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε του τουρνουά 5x5 στη ΔΕ Τυρού

Το τουρνουά 5x5 που άνοιξε την αυλαία στα φετινά Απολλώνεια ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 5/8.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ωραίο θέμα καθώς ολοι οι αγώνες είχαν ωραίες φάσεις, πολλά γκόλ και αρκετές ανατροπές.

Στην κατηγορία του Δημοτικού αγωνίστηκαν δύο ομάδες παιδιών από το Κορακοβούνι, όπου τα "Άσπρα Πιστόλια" νίκησαν τα "Μαύρα Πιστόλια".

Στην κατηγορία Γυμνασίου το τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του Βρασιάτη που επικράτησε στον τελικό με 4-2 της ομάδας του Κορακοβουνίου, δεύτερη ήρθε η ομάδα του Κορακοβουνίου ενώ τρίτη κατετάγει η ομάδα "Μαύρα Πιστόλια".

Στην κατηγορία των μεγάλων, νικήτρια ομάδα ήταν τα "Καφενεία" καθώς επικράτησαν στον τελικό, με την διαδικασία των πέναλντι (5-3) της ομάδας του Λεωνιδίου. Τον τελικό παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον περισσότερα από 200 άτομα. Τα Καφενεία προηγήθηκαν στον αγώνα με 2-0 αλλά το Λεωνίδιο καυάφερε να μειώσει σε 2-1 και στο τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσει σε 2-2 στέλνοντας τον αγώνα στα πέναλντι.

Η ομάδα των Καφενείων ήταν εύστοχη σε όλα τα πέναλντι που εκτέλεσε και έχοντας σε σπουδαία μέρα τον τερματοφύλακα τους, ο οποίος απέκρουσε ένα πέναλντι, κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο αγώνας είχε πολλές ευκαιρίες και οι δύο τερματοφύλακες πραγματοποίησαν εξαιρετικές επεμβάσεις, με τον Μέγα Αθανάσιο, τερματοφύλακα των Καφενείων, να αναδεικνύεται σε μορφή του αγώνα με τις σπουδαίες αποκρούσεις αλλά και το πέναλντι που απέκρουσε.

Τρίτη ομάδα στην κατηγορία των μεγάλων ήταν ο Α.Ο. Σαμπούκας που νίκησε στο μικρό τελικό τα ¨Καμάκια"

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες για το πλούσιο θέαμα και τη συμμετοχή τους καθώς επίσης και στο διοργανωτές και εθελοντές του Τουρνουά.

Πλέον τη σκυτάλη στα Απολλώνεια 2012 παίρνει του τουρνουά μπάσκετ 3on3 που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Αυγούστου στο Γυμνάσιο Τυρού. Σας περιμένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!