Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Διομήδης Άργους - Γ.Σ.Τυρού 66 - 58

Δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στην πρώτη αγωνιστική της Β'ΕΣΚΑΚ η ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Τ. .  Η ομάδα παρόλο που ήταν ανώτερη του αντιπάλου δεν κατάφερε να νικήσει και τους "γκρι". Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Τυρού κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 10 πόντος (9-19). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίχτες του Γ.Σ.Τ. χαλάρωσαν στην άμυνα ενώ στην επίθεση τα πολλά λάθη και οι κακές επιλογές τους οδήγησαν στην μικρή συγκομιδή 4 πόντων ενώ στο ίδιο διάστημα ο αντίπαλος σημείωσε 14, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στο ημίχρονο του αγώνα (23-23).

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη, το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το παραγωγικότερο του αγώνα με τον Διομήδη να σημειώνει 22 πόντους και των Γ.Σ.Τ 24, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πάει στο τέταρτο δεκάλεπτο προηγούμενη με βραχεία κεφαλή ( 45 - 47). 

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι το τέλος του του τρίτου δεκαλέπτου, στο τέταρτο δεκάλεπτο φαίνεται πως οι διαιτητές σε εκείνο το σημείο αποφάσισαν να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ σε παίχτη του Γ.Σ.Τ. ενώ διεκδικούσε ριμπάουντ, και σε ερώτηση του παίχτη προς την πρώτη διαιτητή σχετικά με το φάουλ αυτή του έδωσε τεχνική ποινή αποβάλλοντας τον από τον αγώνα με πέμπτο φάουλ. Στο ίδιο δεκάλεπτο σφυρίχθηκαν και δύο αντιαθλητικά φάουλ σε βάρος των παιχτών του Γ.Σ.Τ. (χωρίς προφανή λόγο). 

Το σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν 21-11 υπέρ της ομάδας του Άργους, με τους 11 από τους 21 πόντους να προέρχονται από ελεύθερες βολές, το αξιοσημείωτο είναι ότι οι 11 αυτοί πόντοι ήταν συνεχόμενοι με τον Διομήδη σε κάθε επίθεση να κερδίζει και φάουλ.

Συνολικά στον αγώνα σφυρίχθηκαν 33 φάουλ υπέρ του Διομήδη (τα περισσότερα εκ των οποίων στο τέταρτο δεκάλεπτο) και μόλις 17 υπέρ του Γ.Σ.Τ. .

Για τον Γ.Σ.Τυρού αγωνίστηκαν : Κριμήτσος Κ., Μένης Π. 8π.(1), Μένης Χ. 4π., Κρητικός Ν 4π., Δραπέτης Π., Λαγοδόντης Ν. 2π., Παρασκευάς Θ., Τσουκάτος Δ. 14π. (1), Τσουκάτος Μ. 24π. (3), Κότσυφας Π. 2π., Πάρσαλης Δ (Δ.Α.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!