Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πρώτη νίκη για τον Γ.Σ.Τυρού στο πρωτάθλημα ανδρών

Μία αγωνιστική καθυστέρησε η πρώτη νίκη για τον Γ.Σ.Τ στο πρωτάθλημα ανδρών της Β'ΕΣΚΑΚ. Ύστερα από την πικρία που άφησε το άδικο αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής οι παίχτες του Γ.Σ.Τ κατέβηκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στον Σπάρτακο Άργους. 

Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 13/10 στο κλειστό Γήπεδο μπάσκετ του Λεωνιδίου ο Γ.Σ. Τυρού επικράτησε του Σπάρτακου με 66-46 παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Παρόλο που το τελικό σκορ παραπέμπει σε εύκολη νίκη της ομάδας του Τυρού, το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι κλείνοντας με τον Σπάρτακο να προηγείται με ένα πόντο (21-22).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Τυρού συνέχισαν να παίζουν καλή άμυνα, όπως και στο πρώτο, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση τους στην επίθεση βγάζοντας αιφνιδιασμούς και πετυχαίνοντας αρκετά τρίποντα με αποτέλεσμα στο τρίτο δεκάλεπτο να πετύχει περισσότερους πόντους απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο (24) με το επιμέρους σκορ δεκαλέπτου να είναι 24-15 και τον Γ.Σ.Τ να βρίσκεται πλέον μπροστά σκορ με 8 πόντους (45-37).  

Το τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους παίχτες του Τυρού να συνεχίζουν να τρέχουν στην επίθεση και να παίζουν καλή άμυνα κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 21-9 και παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 66-46.

Για τον Γ.Σ.Τ. : Κριμήτσος Κ., Μένης Π. 6π., Τσουκάτος Δ. 28π.( 4 τρ.), Κρητικός Ν. 6π., Κότσυφας Π. 4π. Παρασκευάς Θ., Δραπέτης Π., Τσουκάτος Μ. 22π. ( 2 τρ.)

Ο Γ.Σ.Τ. ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα μας.

1 σχόλιο:

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!