Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα τρίτης αγωνιστικής (Α2 - ΕΣΚΑΚ Ανδρών)

Το Σάββατο πλησιάζει και η μπασκετική δράση αναμένεται να είναι έντονη στα κλειστά γήπεδα της Κυνουρίας.



Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής ανοίγει στο κλειστό του Λεωνιδίου στις 15:00, όπου η τοπική ομάδα που θέλει να διπλασιάσει της νίκες της στο πρωτάθλημα υποδέχεται την ομάδα του Ερμή Κιβερίου που θα ψάξει την πρώτη της φετινή νίκη.




Στο ίδιο γήπεδο αμέσως μετά, στις 17:00, η ομάδα μας δίνει δύσκολο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ατρέα Μυκηνών, ο οποίος εμφανίζεται ακόμα πιο ενισχυμένος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έχει σαν στόχο την άνοδο στην Α1. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρέας συνέτριψε τον Σπάρτακο Άργους με 84 - 34.

Στις 19:30 στο κλειστό του Άστρους αναμένεται ένα αμφίρροπο παιχνίδι καθώς ο Πήγασος Άστρους υποδέχεται την ομάδα της Αλκυώνας στο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής. Αμφότερες οι ομάδες έχουν σαν στόχο την πρώτη θέση του ομίλου και φυσικά την άνοδο στην Α1.

Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου κλείνει με το τοπικό ντέρμπι του Άργους όπου στις 20:00 συγκρούονται ο Σπάρτακος με τον Αριστέα, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη φέτος και να εμφανίζονται ενισχυμένες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή 20/8 όπου στης 17:00 συγκρούονται η Δόξα Αγίου Ανδριανού με τον Άτλα, με τις δύο ομάδες να έχουν σαν στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Καλό μπασκετικό Σαββατοκύριακο λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!