Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Γ.Σ.Τυρού - Αλκυών Δρεπάνου 38 - 64 (Ανδρικό)

Με το αριστερό ξεκίνησε η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΚ καθώς ηττήθηκε από την Αλκυών,  με 38 - 64.



Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 15 - 14 αλλά το δεύτερο δεκάλεπτο άνηκε αποκλειστικά στην ομάδα του Δρεπάνου η οποία πέτυχε επιμέρους σκορ 19 - 4 κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενη με 14 πόντους (19 - 33).



Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και με συνεχόμενους πόντους το Πολίτη Μ. μείωσε τη διαφορά μέχρι και τους εφτά πόντους αλλά ο αντίπαλος έβρισκε πάντα απαντήσεις με αποτέλεσμα το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώσει με 14 - 19 υπέρ της Αλκυών.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν και πάλι καταστροφικό για την ομάδα μας που κατάφερε να πετύχει μόλις 4 πόντους ενώ στο ίδιο διάστημα δέχθηκε 13 με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 38 - 64.

Για την ομάδα της Αλκυώνης, η οποία είναι από τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ξεχώρισαν οι Κοσσιώρης με 29 πόντους και Βουρδούλας με 12.

Για την ομάδα μας ξεχώρισε ο Πολιτής Μ. με 17 (1) ενώ αγωνίστηκαν επίσης : Κριμήτσος 3 (1), Μένης Π., Κότσυφας Π. 4, Μένης Χ. 4, Κρητικός Ν. 2, Ευσταθίου Γ. 2, Δραπέτης Π., Λυσίκατος Μ. 2, Ζαμπούνης Σ., Λαγοδόντης Ν. 4 (1), Τσουκάτος Μ. 

1 σχόλιο:

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!