Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Γ.Σ.Τυρού - Σπάρτακος Άργους (2/11 - 19:30) - Ανδρικό

Τον Σπάρτακο Άργους θα αντιμετωπίσει η ανδρική μας ομάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΚ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Λεωνιδίου στις 19:30, το Σάββατο 2/11.


Ο Σπάρτακος μέχρι τώρα έχει δύο νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα και είναι ενισχυμένος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες καθώς πάντα οι αναμετρήσεις με τον Σπάρτακο είναι ντέρμπι.




Η ομάδα μας που θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί πάλι με αρκετές απουσίες, ενώ και λόγω του ποδοσφαιρικού ντέρμπι (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός) δεν αναμένεται να υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο Άστρος όπου ο Πήγασος υποδέχεται το Σάββατο στις 15:00 τον Ατρέα Μυκηνών. Το Λεωνίδιο στις 17:30 θα υποδεχθεί τον Αριστέα, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι της δικής μας ομάδας στο ίδιο γήπεδο. 

Στα άλλα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής ο Άτλας υποδέχεται το Κιβέρι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ακόμα για την πρώτη τους νίκη ενώ την Κυριακή 3/11 η Δόξα Αγίου Ανδριανού  υποδέχεται την Αλκυώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!