Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Γ.Σ.Τυρού - Σπάρτακος Άργους 77-83 (63-63) - Ανδρικό

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει το παιχνίδι απέναντι στον Σπάρτακο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν ήταν αρκετή για να αναδειχθεί νικητής και έτσι χρειάστηκε και η πεντάλεπτη παράταση.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τον Σπάρτακο καθώς εκμεταλλεύτηκε το μουδιασμένο ξεκίνημα της ομάδας μας και προηγήθηκε νωρίς με 10-0. Η ομάδα μας κατάφερε γρήγορα να ανακάμψει, μείωσε τη διαφορά φέρνοντας στα ίσια τι παιχνίδι και ύστερα από ένα πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 33-23.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σπάρτακου μείωσε γρήγορα τη διαφορά, ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με την ομάδα μας να καταφέρνει όμως να ισοφαρίσει τον αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 63-63.



Στην παράταση η ομάδα του Σπάρτακου εκμεταλλευόμενη την υπεροχή της στην front line κατάφερε να χτίσει από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας έξι πόντων την οποία κράτησε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης επικρατώντας τελικά με 83-77.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Κριμήτσος Κ, Μένης Π., Μανούσος Α., Κότσυφας Π. , Κόσσυβας Π., Δραπέτης Π., Πολίτης Μ., Παρασκευάς Θ. (Οι πόντοι θα ανακοινωθούν σε επόμενη ανάρτηση)

Σχόλια: Η ομάδα μας παρατάχθηκε με μόλις οχτώ παίχτες στον αγώνα, έχοντας τουλάχιστον τέσσερις βασικές απουσίες - όλοι παίχτες front-line, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα μας, δίνοντας όμως τη δυνατότητα στον αντίπαλο που διέθετε καλούς ψηλούς να πετύχει αρκετούς εύκολους πόντους εντός ρακέτας και να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Παρά τις δυσκολίες ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!