Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Με το δεξί στο 2014 ο Γ.Σ.Τυρού (Ανδρικό)

Με το δεξί μπήκε στο 2014 η ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Τ. καθώς επικράτησε, εντός έδρας του Αριστέα Άργους στον πρώτο της επίσημο αγώνα για το νέο έτος.

Η ομάδα μας, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κατέβηκε πλήρης, ξεκίνησε μουδιασμένα το πρώτο δεκάλεπτο με τον Αριστέα να πετυχαίνει εύκολους πόντους και να προηγείται με 12-20 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 34-32.



Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε και τον αγώνα με την ομάδα μας να δέχεται μόνο δύο πόντους ενώ σκόραρε 14. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 23-12  κερδίζοντας το παιχνίδι με το τελικό 71-46.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδα μας στο πρωτάθλημα και η δεύτερη συνεχόμενη, αποδεικνύοντας ότι όταν η ομάδα μας είναι πλήρης μπορεί να κοιτάξει στη μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και επειδή η αξία του ηττημένου είναι αυτή που χαρίζει τη δόξα στο νικητή πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Αριστέα είναι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, μετρώντας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα επτά νίκες και πέντε ήττες.

Για την ομάδα μας : Κριμήτσος, Μένης Π. 11(3), Τσουκάτος Μ. 8 (1), Μένης Χ. 14, Κότσυφας Π. 6, Λαγοδόντης Ν. του Δ. 8, Δραπέτης Π. 2, Πολίτης Μ. 8(2), Λυσίκατος Μ., Παρασκευάς Θ. , Λαγοδόντης Ν. του Γ. 14 . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!