Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Απόλλων Τυρού - Σπάρτακος Άργους 47-46

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΚ σημείωσε ο Απόλλων Τυρού απέναντι στον Σπάρτακο Άργους με 47-46, σε ένα παιχνίδι που από την αρχή ως το τέλος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. 

Εικόνα του αγώνα
Οι παίχτες του Απόλλωνα, που είχαν τη συμπαράσταση αρκετών ένθερμων φιλάθλων τους, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, χτυπώντας με αρκετούς αιφνιδιασμούς στην επίθεση και κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 15-7. Ο Σπάρτακος κατάφερε να αντεπιτεθεί στο δεύτερο δεκάλεπτο, εφαρμόζοντας άμυνα ζώνης και εκμεταλλευόμενος την αστοχία των παιχτών του Απόλλωνα, πέτυχε επιμέρους σκορ 15-8 με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει προηγούμενο τον Απόλλωνα με ένα πόντο 23-22. Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ο Σπάρτακος προσπαθούσε να χτυπήσει μέσα από τη ρακέτα ενώ ο Απόλλωνας να βρει λύσεις στη ζώνη του αντιπάλου. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με το Σπάρτακο να προηγείται με δύο πόντους (34-36). Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στον πόντο μέχρι το τέλος αφού καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει διαφορά πάνω από τρεις πόντους. Έτσι και έγινε, στο τέταρτο δεκάλεπτο το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια, φτάνοντας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όπου ο Σπάρτακος ήταν μπροστά με  τρεις πόντους 42-45, σε εκείνο το σημείο ο Απόλλωνας εκδηλώνοντας μία πολύ ωραία επίθεση, αφού η μπάλα γύρισε πολλές φορές μέχρι να βρει ελεύθερο σουτ, ευστόχησε σε σουτ 2 πόντων φέρνοντας τη διαφορά στον πόντο και ενώ έμενα λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα. Στη συνέχεια οι παίχτες του Απόλλωνα έκαναν γρήγορο φάουλ και στην επαναφορά αυτοί του Σπάρτακου έκαναν λάθος με αποτέλεσμα η κατοχή να πάει και πάλι στον Απόλλωνα, ο Απόλλωνας στην συνέχεια πέτυχε τρίποντο και πέρασε μπροστά στο σκορ με 47-45, ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που ήταν στις κερκίδες. Ο Σπάρτακος επανέφερε γρήγορα και κέρδισε φάουλ και βολές 8 δεύτερα πριν τη λήξη του αγώνα, ευστόχησε στην πρώτη βολή αλλά έχασε τη δεύτερη, στη συνέχεια κέρδισε το ριμπάουντ αλλά δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει αφού σε δύο σουτ που εκτέλεσαν οι παίχτες του Σπάρτακου δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν λόγο της καλής άμυνας των παιχτών του Απόλλωνα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 47-46 υπέρ της ομάδας του Τυρού.

Για τον Απόλλων Τυρού αγωνίστηκαν και σκόραραν οι : Κριμήτσος Κώστας 16π. (3τρ), Μένης Παναγιώτης 9π. (1τρ), Τσουκάτος Δημήτρης 11π. (1τρ), Μένης Χριστόφορος 2π, Πολίτης Μιχάλης, Κριτικός Νίκος, Λυσίκατος Μιχάλης 2π. , Λαγοδόντης Νίκος 5π, Παρασκευάς Θοδωρής 2π.
Στην αποστολή επίσης ήταν οι Κότσυφας Παναγιώτης, Τουρλεντός Νίκος και Μητσινίκος Χρήστος.

Σχόλιο: Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη δυναμική τους παρουσία στο γήπεδο και την ώθηση που μας έδωσαν για να πετύχουμε μία σημαντική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!