Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Απόλλων Τυρού - Διαγόρας Βέλου 44-87

Τον Διαγόρα Βέλου αντιμετώπισε την Κυριακή 1/4 η ομάδα μας στο κλειστό του Λεωνιδίου, για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΚ. Η ομάδα μας κατέβηκε στο γήπεδο με μόλις 6 παίχτες ( όλοι οι μικροί σε ηλικία παίχτες απουσίαζαν λόγω σχολικών εκδρομών) και κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 18 - 18 με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο μπάσκετ. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Διαγόρας παίζοντας πιεστική άμυνα κατάφερα να πάρει κεφάλι στο σκορ πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 17 - 9 και προηγούμενος στο ημίχρονο με 35-27. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά μειώνοντας τη διαφορά στους 4 πόντους, αλλά γρήγορα η κούραση - λόγω και των περιορισμένων λύσεων από τον πάγκο, αλλά και της πίεσης του αντιπάλου - έκανε την εμφάνισή της για τους παίχτες του Απόλλωνα. Ο Διαγόρας πετυχαίνοντας σκορ 26-9 στο τρίτο και 26-8 στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 44-87.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη εμφάνιση (καθώς ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς ) του παίχτη του Απόλλωνα, κ. Παρσαλή Δημήτρη, ηλικίας 56 ετών, ο οποίος σκόραρε και χειροκροτήθηκε τόσο από τους συμπαίχτες του όσο και από την αντίπαλη ομάδα.( Σχετική αναφορά και στον ιστότοπο του Διαγόρα http://diagorasveloubasket.blogspot.com/ )

Για την ομάδα μας : Κριμήτσος Κ. 3π., Μένης Π. 13π, Τσουκάτος Δ. 7π., Παρασκευάς Θ. 8π., Παρσαλής Δ. 1π, Τσουκάτος Μ. 12 π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!