Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Νίκη και τέλος εποχής για τον Απόλλωνα

Με νίκη ολοκλήρωσε τς υποχρεώσεις της η αντρική ομάδα του Απόλλωνα Τυρού, την Τετάρτη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Λεωνιδίου. Οι παίχτες του Απόλλωνα είχαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Αργολικό Γ.Σ. που κατέβηκε στο γήπεδο με πέντε παίχτες. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο δημιούργησε μία διαφορά 10 πόντων (16-6), έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Πολίτη Μ. και Τσουκάτο Δ. . Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο προπονητής του Απόλλωνα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες, με το σκορ δεκαλέπτου να είναι 11-10 και τον Απόλλωνα να πηγαίνει στο ημίχρονο προηγούμενος με 27- 16. 



Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίχτες του Αργολικού να παλεύουν όλες τις φάσεις αλλά ο Απόλλωνας κρατούσε πάντα τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους και χρησιμοποιώντας όλους τους παίχτες που βρίσκονταν στην αποστολή. Το επιμέρους σκορ του τρίτου δεκαλέπτου ήταν 13-8 και του τέταρτου 11-12, με τον Απόλλωνα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με το τελικό 51-36. Τον αγώνα παρακολούθησαν και μερικοί φίλαθλοι από τον Τυρό που είχαν έρθει να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν : Κριμήτσος Κ. 5π., Μένης Π. 11π. Τσουκάτος Δ. 15π., Ευσταθίου Γ. , Δραπέτης Π., Φιλιππακόπουλος Κ. 2π., Πολίτης Μ. 14π., Παρασκευάς Θ. 4π., Κορολόγος Τ.
Δεν αγωνίστηκε ο Μένης Χ. λόγω τραυματισμού(διάστρεμμα).



Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Απόλλωνα Τυρού καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μπάσκετ του Τυρού θα ανήκει στον Γυμναστικό Σύλλογο Τυρού και αυτό θα είναι και το όνομα με το οποίο θα αγωνίζονται όλα τα τμήματα μπάσκετ. Ο Απόλλωνας έκλεισε τον κύκλο του με μία επιτυχημένη χρονιά για όλα τα τμήματα μπάσκετ. Η αντρική ομάδα μετά από την τρίτη θέση που κατέλαβε στην πρώτα φάση του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑΚ πέρασε στα play off της Β ΕΣΚΑΚ, μετά από αρκετά χρόνια, όπου είχε μία αξιοπρεπή παρουσία πετυχαίνοντας τρεις νίκες και τερματίζοντας στην 8η θέση.

Η ομάδα, με την επωνυμία Γ.Σ. Τυρού πλέον, ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με την προετοιμασία να αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!