Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Φιλικός αγώνας μπάσκετ : Νέοι vs Παλαίμαχοι 30-48


Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ παλαίμαχων και νέων παιχτών του Απόλλωνα Τυρού, για να γιορταστεί το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου και να εγκαινιαστεί η μετάβαση των τμημάτων μπάσκετ του Τυρού από τον Απόλλωνα στον Γυμναστικό Σύλλογο Τυρού.

Μετά την αναβολή του αγώνα, είχε προγραμματιστεί για το Μ. Σάββατο 14/4, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, τη Δευτέρα 15/4 διεξήχθη ο αγώνας στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Τυρού υπό τα βλέμματα πολλών θεατών που είχαν συγκεντρωθεί για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα και να χειροκροτήσουν τους συγγενείς και φίλους τους – παίχτες του Απόλλωνα.Στο αγωνιστικό μέρος οι παλαίμαχοι, γεμάτοι όρεξη για μπάσκετ, επικράτησαν των νέων, που μάλλον τους έπεσε βαρύς ο οβελίας, με σκορ 48-30. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ προσπαθώντας να αποζημιώσουν τους φιλάθλους και βγάζοντας αρκετές όμορφες φάσεις. Σε ψηφοφορία που έγινε, οι φίλαθλοι ανέδειξαν πολυτιμότερο παίχτη από τη νικήτρια ομάδα τον Αντωνίου Γρηγόρη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας και τους περισσότερους πόντους της ομάδας του.

Για την ομάδα των παλαιμάχων, οι οποίοι απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται,  αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Σωτηρόπουλου Μιχάλη, οι : Πολίτης Παναγιώτης του Ιωαν., Μαρνέρης Ηλίας, Σγουρός Μιχάλης, Μπουζιάνης Γεώργιος, Πολίτης Παναγιώτης του Βας., Δουζένης Στέλιος, Ψαρολόγος Ηλίας, Κόκκινος Σπύρος, Μέγας Αθανάσιος, Λάτσης Σταμάτης, Ζαρόκωστας Θεόδωρος, Αντωνίου Γρηγόρης

Για την ομάδα των νέων αγωνίστηκαν οι : Κριμήτσος Κωνσταντίνος, Μένης Παναγιώτης, Κορολόγος Τάσος, Κότσυφας Παναγιώτης, Λαγοδόντης Νίκος, Δραπέτης Παναγιώτης, Τουρλεντός Νίκος, Πολίτης Μιχάλης, Λυσίκατος Μιχάλης, Παρασκευάς Θεόδωρος, Τσουκάτος Μιχάλης, Λαγοδόντης Νίκος, Παρσαλής Δημήτρης.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε διαγωνισμός τριπόντων, όπου συμμετείχαν δύο παίχτες από κάθε ομάδα, Πολίτης Μ, Κότσυφας Π, από τους νέους και Αντωνίου Γ, Δουζένης Σ, από τους παλαίμαχους. Νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Κότσυφας Παναγιώτης. Στη διάρκεια του ημιχρόνου έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου της ομάδας. Το δώρα προσέφεραν ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρού, η Τεχνομετάλ Αρκαδίας, Λαλουδάκης Μιχάληςκαι Μένης Μιχάλης.

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα, όπως επίσης και τους : Τσουκάτο Άγγελο, που ανέλαβε τα ηχητικά, Μανούσο Αναστάσιο που κάλυψε με βίντεο και φωτογραφίες τον αγώνα, καθώς επίσης και τον προπονητή των ομάδων μπάσκετ, Τσουκάτο Δημήτριο, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό της διοργάνωσης.


Ο Γ.Σ. Τυρού ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, συγχαίρει τους παίχτες που αγωνίστηκαν, και ειδικά τους παλαιμάχους για την παρουσία τους, και φιλοδοξεί να κάνει τον αγώνα παράδοση, δίνοντας έτσι και την ευκαιρία στους νέους να πάρουν τη ρεβάνς την επόμενη χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!