Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σπάρτακος Άργους - Γ.Σ. Τυρού 67-56

Όλα τα είχε ο εκτός έδρας αγώνας του Γ.Σ.Τυρού με τον Σπάρτακο Άργους. Η ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 17-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν η σειρά του Σπάρτακου να αντεπιτεθεί με τους διαιτητές να αφήνουν το σκληρό παιχνίδι των κόκκινων και στις δύο ρακέτες αλλά από την άλλη να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι στις επαφές της ομάδας με αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο ο Σπάρτακος να έχει μόλις ένα φάουλ κατά και η ομάδα να συμπληρώνει πολύ γρήγορα τα 5 φάουλ. Το σκορ του δεκαλέπτου έκλεισε με 18-12 υπέρ του Σπάρτακου.

 Ένα λεπτό πριν το τέλος του δεκαλέπτου όμως έγινε και μία από τις φάσεις που ίσως έκριναν και την έκβαση του αγώνα, ο παίχτης του Σπάρτακου, Σωτηρόπουλος Σ. ( ο οποίος σφυρίζει και σαν διαιτητής στην κατηγορία) προκάλεσε λεκτικά τον παίχτη του Γ.Σ.Τυρού Παρασκευά Θ. με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των δύο παιχτών με τον παίχτη του Σπάρτακου να προσποιείται πτώση μετά από επαφή των δύο παιχτών καθώς λογομαχούσαν (πτώση την οποία θα ζήλευαν και οι καλύτεροι flopers του ΝΒΑ!!) με αποτέλεσμα ο παίχτης του Τυρού να αποβληθεί με ντισκαλιφιέ ( Το  φύλλο του αγώνα αναφέρει χαρακτηριστικά "Στο 9' λεπτό του δεύτερου δεκαλέπτου αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ ο παίχτης του Γ.Σ.Τυρού διότι επετέθη στον αντίπαλο με κτύπημα κεφαλιά εντός του αγώνα"

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 31-29 υπέρ του Σπάρτακου και τους παίχτες του Τυρού να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από τη συμπεριφορά τόσο των διαιτητών όσο και των αντιπάλων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά, κατάφερε να πάρει διαφορά 8 πόντων (39-31)  μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε ο ηγέτης της ομάδας, Τσουκάτος Δ. (γύρισε το γόνατο) και αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ομάδα του Σπάρτακου εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της στο καλάθι και την κακή άμυνα των παιχτών του Τυρού  πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 18-13.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Σπάρτακο να κερδίζει πολλά φάουλ και να πετυχαίνει καλάθια μέσα στη ρακέτα το παιχνίδι έληξε υπέρ της ομάδας τους Άργους με 67-56.

Για την ομάδα μας : Κριμήτσος Κ. 17(5), Μένης Π. 10(2), Τσουκάτος Δ. 13(2), Μένης Χ. 2, Λαγοδόντης Ν. 5, Κρητικός Ν. 2, Πολίτης Μ. 5(1), Παρασκευάς Θ. 2, Κότσυφας Π., Πάρσαλης Δ., Κόντος Θ. Δραπέτης Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!