Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δύσκολη επικράτηση για τον Γ.Σ.Τυρού απέναντι στον Αριστέα Άργους

Παρόλο που ο Αριστέας Άργους δεν έχει πετύχει καμία νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Β'ΕΣΚΑΚ κατάφερε να δυσκολέψει πολύ την ομάδα μας και λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα να φαντάζει το φαβορί για τη νίκη.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι δύο ομάδες κατέβηκαν με έξι παίχτες η κάθε μία στο  κλειστό του Άργους ενώ τον αγώνα σφύριξε μόνο ένας διαιτητής. Η ομάδα μας πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα με το σκορ στα πρώτα 6 λεπτά του αγώνα να είναι 13-0 υπέρ της, η ομάδα του Άργους όμως αφυπνίστηκε και σε συνδυασμό με τη χαλάρωση της άμυνας της δικής μας ομάδας, το πρώτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο 15-15. Το δεύτερο δεκάλεπτο, πού ήταν και το παραγωγικότερο του αγώνα (21-20), έληξε με τον Αριστέα να προηγείται με βραχεία κεφαλή 36-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα ζώνης του Αριστέα δυσκόλεψε την ομάδα μας, η άμυνα μας ήταν κακή δίνοντας την ευκαιρία στους παίχτες του Αριστέα να ευστοχήσουν σε ελεύθερα τρίποντα και το δεκάλεπτο να κλείσει με επιμέρους σκορ 19-14 υπέρ του Αριστέα.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο 1,5 λεπτό, με τον Αριστέα να έχει προβάδισμα 5 πόντων. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα μας πίεσε σε όλα το γήπεδο, κλέβοντας τη μπάλα και πετυχαίνοντας καλάθια μέσα στη ρακέτα και από ελεύθερες βολές. 

Έντεκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, με το σκορ να είναι 67-66 υπέρ του Αριστέα, η ομάδα μας μετά από time-out έκανε την επαναφορά από το μέσο του γηπέδου που έκανε επίθεση, ο Κριμήτσος Κ. αστόχησε σε lay-up κάτω από το καλάθι, ο Τσουκάτος Μ. πήρε το  ριμπάουντ και κέρδισε δύο βολές ύστερα από φάουλ που δέχτηκε. Ο Τσουκάτος Μ., που ήταν και κορυφαίος της ομάδας μας στο παιχνίδι, ευστόχησε και στις δύο βολές κάνοντας το σκορ 67-68, 3,7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. Η ομάδα του Αριστέα πήρε time - out και στην επαναφορά δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε lay - up, με την ομάδα μας να παίρνει μία αγχωτική εκτός έδρας νίκη με 68-67.

Για την ομάδα μας : Κριμήτσος Κ. 6(2), Μένης Π. 13, Κρητικός Ν. 8., Κότσυφας Π.4, Κουνιάς 6., Τσουκάτος Μ. 31(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!