Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Δεν κατάφερε να κερδίσει ο Γ.Σ.Τυρού το Κιβέρι

Σε ένα δυνατό παιχνίδι η ομάδα μας κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως δεκάλεπτο η κούραση και οι σημαντικές απουσίες της ομάδας μας επέτρεψαν στο Κιβέρι να πάρει τη νίκη με 48-65.

Η ομάδα μας κατέβηκε στο γήπεδο με 8 παίχτες καθώς πέρα της δεδομένης απουσίας του τραυματία Τσουκάτου Δ. για διαφορετικούς λόγους δεν κατάφεραν να βρίσκονται στο γήπεδο βασικοί παίχτες της ομάδας ( Κρητικός Ν. , Λαγοδόντης Ν. , Παρασκευάς Θ.), αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να μείνει από δυνάμεις και να χάσει κατά κράτος τη μάχη της ρακέτας στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεχόμενη παράλληλα και πολλούς αιφνιδιασμούς.



Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Ερμή να προηγείται 10-7 αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβηκε επιθετικά και  με επιμέρους σκορ 16-14 υπέρ της, πήγε στο ημίχρονο χάνοντας μόνο με ένα πόντο (23-24). Το τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο (11-11) και όλα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τη διαφορά να παραμένει στον πόντο υπέρ της ομάδας του Κιβερίου (34-35). 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ερμής εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παιχτών του Τυρού, πέτυχε μερικούς εύκολους πόντους στέλνοντας της διαφορά στους 8 πόντους, όπου και διατηρήθηκε μέχρι και τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει, μείωσε το σκορ αλλά ο Ερμής εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του κοντά στο καλάθι και τα φρέσκα πόδια των παιχτών του, βρήκε εύκολες λύσεις για σκοράρισμα πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 30-14, για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Για την ομάδα μας : Κριμήτσος Κ. 12(2), Μένης Π. 4, Μένης Χ. 9, Κουνιάς Α. 4, Κότσυφας Π., Δραπέτης Π. 2, Πάρσαλης Δ., Τσουκάτος Μ. 17 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!