Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ήττα για τον Απόλλωνα

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΚ γνώρισε ο Απόλλων Τυρού, χάνοντας στην έδρα του με 66-47 από τον Ατρέα Μυκηνών. Οι φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ανώτερη, έχοντας στις τάξεις της ένα πολύ καλό παίχτη για την κατηγορία, ύψους δύο μέτρων. Ο Ατρέας, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει μία αρκετά ψηλή πεντάδα για την κατηγορία, κυριάρχισε στον τομέα των ριμπάουντ, επιθετικών και αμυντικών, γεγονός που του εξασφάλισε περισσότερες επιθέσεις. Η διαφορά βέβαια δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Απόλλωνας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν κοντά στο σκορ, στα τελευταία λεπτά του αγώνα όμως, ο προπονητής του Απόλλωνα αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες, καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί υπέρ του Ατρέα και εκεί δημιουργήθηκε η μεγάλη διαφορά.

Ο Απόλλωνας που δεν είχε σε καλή μέρα βασικούς παίχτες, πάλεψε το παιχνίδι, και μάλιστα στο δεύτερο δεκάλεπτο προηγήθηκε, χωρίς όμως να καταφέρει να διατηρήσει το προβάδισμα, μιας και κάποια σφυρίγματα δεν άρεσαν στους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας εκνευρισμός που τους οδήγησε σε αρκετά λάθη.

Για τους μπλε διακρίθηκαν με την απόδοσή τους οι : Μένης Π. , Λυσίκατος Μ. ,  Λαγοδόντης Ν. και Πολίτης Μ.

Για τον Απόλλωνα αγωνίστηκαν οι Τσουκάτος Δ. 4π, Κριμήτσος Κ. 4π, Πολίτης Μ. 9π(1τρ), Λυσίκατος Μ. 8π, Μένης Π. 13 (1τρ), Λαγοδόντης Ν. 7π,  Μένης Χ. 2π , Παρασκευάς Θ., Κότσυφας Π., Μητσινίκος Χ., Τουρλεντός Ν. , Φιλιπακόπουλος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!