Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΥΡΟΥ VS ΑΤΡΕΑΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ανδρών Β ΕΣΚΑΚ, ο Απόλλων Τυρού αντιμετωπίζει τον Ατρέα Μυκηνών. Ο αγώνας θα γίνει  την Κυριακή 16/10 στις 18:00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Λεωνιδίου.
Ο Ατρέας Μυκηνών πέρσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου και μαζί με τον Πήγασο έπαιξε στα play off για άνοδο στην Α κατηγορία, καμία από τις δύο ομάδες δεν τα κατάφερε όμως. Ο Ατρέας Μυκηνών έχει και φέτος σαν στόχο να τερματίσει στην πρώτη δυάδα ώστε να συμμετάσχει και πάλι στα play off, για αυτό και έχει ενισχυθεί σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνας προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, χωρίς να έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα και ευελπιστεί να είναι αξιόμαχος απέναντι στην σαφώς ανώτερη ομάδα του Ατρέα. Την προηγούμενη χρονιά, στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Απόλλωνας είχε γνωρίσει την ήττα ισάριθμες φορές, χάνοντας 27-77 στην έδρα του και 80-50 εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Απόλλωνα στο https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsmVcPmJbNFGdEs2dWgzVUk4TTFPOF90TGFFU1hyYXc&hl=en_US#gid=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!